Szeretne kollégáinak kedveskedni? Vagy netalán egészségtudatos cégnél dolgozik?

Rendeljen gyümölcsöt az irodába Ön is!

Egyre több cég rendel gyümölcsöt dolgozóinak heti rendszereséggel és tart gyümölcsnapot. Az egyre növekvő igény és céges megkeresések eredményezték, hogy irodaházaknak, cégeknek és rendezvényekre gyümölcsöt szállítsunk ki.

Rugalmasság a rendelési mennyiségben, gyakoriságban és kiszállításban!

A gyümölcsök kiszerelése és csomagolása minden esetben a cégekkel előre egyeztetve történik. A kisebb rendelésektől a több száz fős irodaházaknak szóló nagyobb adagokig minden igényt ki tudunk elégíteni. Kérje ajánlatunkat!

A rendelés összeállításában minden esetben segítünk: idény és egyszerűen fogyasztható gyümölcsöket készítünk össze kisebb vagy nagyobb csomagolásban, melyet minden esetben egyeztetünk a megrendelővel.

gyümölcs kiszállítás irodáknak, cégeknek

A gyümölcsök könnyen szállíthatók és irodai fogyasztásra alkalmasak, azaz nem bogyós vagy csak több ember által fogyasztható gyümölcsöket (pld. eper, málna, dinnyét, ananász, mangó) rakunk a kosárba, hanem olyanokat, melyek egyenként, egyszerűen is fogyaszthatók (pld. banán, alma, körte, barack, narancs, mandarin, stb). Amennyiben mégis bogyós gyümölcsöt szeretne, mert szezonja van, azt is megoldjuk: kisebb kiszerelésben könnyebben tárolhatók és sérülésmentesen szállíthatók.

A kiszállítás gyakoriságában és időpontjában is alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez, ha kell, a kora reggeli órákban, még a munka megkezdése előtt odaér a csomag a recepcióra.

Rendeléseket csak budapesti kiszállításra veszünk fel, a kiszállítás Budapesten belül ingyenes.

Lépjen velünk kapcsolatba telefonon vagy emailben és kérje egyedi ajánlatunkat!

gyümölcs iroda, iroda gyümölcs, irodai gyümölcs, gyümölcs cégeknek, gyümölcs irodáknak

Gyümölcs kiszállítás irodáknak, irodaházaknak, cégeknek.