Az éttermi igények legjobb kiszolgálása miatt folyamatosan együttműködünk éttermi partnereinkkel és az ország legjobb séfjeivel, igényeiket felmérjük, a termelést és az áru beszerzést is ennek megfelelően szervezzük. Követjük a gasztronómiai trendeket és ennek alárendelve szervezzük árubeszerzésünket és termelésünket is.

Ügyfeleinket nem csak a termelés tervezésébe vonjuk be, de tájékoztatjuk őket a termelés állásáról, a külföldi piacokon elérhető árukról, valamint a nemzetközi kiállításokon tapasztaltakról. Proaktívak vagyunk, rendszeresen új termék mintákat mutatunk a séfeknek, amikkel éttermi választékuk bővíthető.

Az élelmiszerhigiénia pontos betartása miatt az éttermek sokszor feldolgozott árut rendelnek. Mi ebben is tudunk segíteni: üzemünkben zöldségfeldogzást és -előkészítést végzünk és vákumcsomagolunk különféle kiszerelésben, széles termékkörben.

Nem beszállítók vagyunk, hanem partnerek, akik mindig egy lépéssel a piac előtt járnak. Fine-dining étteremtől gastropubon át egészen a koktélbárig számos ügyfelünk van már a vendéglátásból.

Keressen minket az egyedi ajánlatért!

Rendelési feltételek: 

A feldolgozott zöldségre vonatkozó rendeléseket minden nap 18:00-ig kell leadni emailben vagy telefonon. Az árut másnap 6:00-tól szállítjuk ki 13:00-ig.

Az árut Budapesten ingyen szállítjuk ki. Vidéki kiszállítással kapcsolatban keressen minket telefonon vagy emailben.

Rendelés leadása:

Ügyfeleink, a teljesség igénye nélkül: 

Budapest School, Fruccola, Gundel, IGEN, La Perle Noir, Nikola Tesla Szerb Óvoda és Iskola, Petrus, Pick Deli&Gourmet, Prosit, Ramazuri, Salad & Co, Szimply, Zeller Bistro.