Zöldség, gyümölcs és friss fűszernövény kiszállítás éttermek, hotelek, nagykereskedések, közétkeztető cégek, delikátesz üzletek, kisboltok és zöldségboltok részére.

Nagykereskedésünkben minden esetben friss és elsőosztályú zöldségeket és gyümölcsöt talál. Árukészletünk hazai termelőktől és importból áll össze. Igyekszünk kistermelőkkel dolgozni, akikkel előre egyeztetjük a termelési időzítést és mennyiségeket. Import árunk Hollandiából, Franciaországból, Spanyolországból, Olaszországból és Izraelből érkezik.

Büszkék vagyunk kivételesen széles friss fűszernövény és csomagolt friss zöldsaláta választékunkra, továbbá büszkék vagyunk ritkán hozzáférhető, de nálunk  folyamatosan elérhető különleges zöldségfajtákra (pld. fodroskel, mángold, cukkinivirág, színes répák, színes céklák, baby répák, színes retkek, színes paradicsomok, stb.), valamint arra, hogy a legjobb beszállítókkal és termelőkkel dolgozunk.

Rendelési feltételek: 

Rendeléseket minden nap 22:00-ig kell leadni emailben vagy telefonon, de a feldolgozott árura vonatkozó rendelést 18:00-ig várjuk. Kiszállítás vasárnap kivételével minden nap 6h és 13h között.

Az árut Budapesten ingyen szállítjuk ki. Vidéki kiszállítással kapcsolatban keressen minket telefonon vagy emailben.

Rendelés leadása: