Az éttermi igények legjobb kiszolgálása miatt folyamatosan együttműködünk éttermi partnereinkkel és az ország legjobb séfjeivel, igényeiket felmérjük, a termelést és az áru beszerzést is ennek megfelelően szervezzük. Követjük a gasztronómiai trendeket és ennek alárendelve szervezzük árubeszerzésünket és termelésünket is.

A hagyományosan elérhető éttermi áruk mellett olyan fajtákat termelünk, termeltetünk és importáluk, melyek korábban elérhetetlenek voltak Magyarországon.

Ügyfeleinket nem csak a termelés tervezésébe vonjuk be, de tájékoztatjuk őket a termelés állásáról, a külföldi piacokon elérhető árukról, valamint a nemzetközi kiállításokon tapasztaltakról. Proaktívak vagyunk, rendszeresen új termék mintákat mutatunk a séfeknek, amikkel éttermi választékuk bővíthető.

Az élelmiszerhigiénia pontos betartása miatt az éttermek sokszor feldolgozott árut rendelnek. Mi ebben is tudunk segíteni: üzemünkben zöldségfeldogzást és -előkészítést végzünk és vákumcsomagolunk különféle kiszerelésben, széles termékkörben.

Nem beszállítók vagyunk, hanem partnerek, akik mindig egy lépéssel a piac előtt járnak. Fine-dining étteremtől gastropubon át egészen a koktélbárig számos ügyfelünk van már a vendéglátásból.

Keresse üzletkötőinket az egyedi ajánlatért:

Rendelési feltételek: 

Rendeléseket minden nap 22:00-ig kell leadni emailben vagy telefonon, de a feldolgozott árura vonatkozó rendelést 18:00-ig várjuk. Az árut másnap 5:00-tól szállítjuk ki, hűtött teherautóinkkal, 13:00-ig.

Az árut Budapesten ingyen szállítjuk ki. Vidéki kiszállítással kapcsolatban keressen minket telefonon vagy emailben.

Rendelés leadása:

Ügyfeleink, a teljesség igénye nélkül: 

21 Magyar Vendégő, Alabárdos, ASZÚ, A la Maison Grand, Baltazár, Bellozzo, Budapest School, Burger King éttermek, Café Miró, Café Vian, Cinnamon, Csalogány 26, Déryné Bistro, Flore Café, Fruccola, Füge Bolt és Kávéző, Gerbeaud, Halászbástya, Haraszty Pince Etyek, IGEN, Jamie’s Italian, La Nube, La Perle Noir, Mártogatós, Monofu, Nemo, Nikola Tesla Szerb Óvoda és Iskola, Onyx, Opera Café, Pest-Buda Vendéglő, Petrus, Piccante Delicatesse, Pierrot, PQS International, Prosit, Spíler Original, Spíler Shanghai, Salad & Co, Szimply, Tama, Zeller Bistro.