Az éttermi igények legjobb kiszolgálása miatt folyamatosan együttműködünk éttermi partnereinkkel és az ország legjobb séfjeivel, igényeiket felmérjük, a termelést és az áru beszerzést is ennek megfelelően szervezzük. Követjük a gasztronómiai trendeket és ennek alárendelve szervezzük árubeszerzésünket és termelésünket is.

A hagyományosan elérhető éttermi áruk mellett olyan fajtákat termelünk, termeltetünk és importáluk, melyek korábban elérhetetlenek voltak Magyarországon.

Ügyfeleinket nem csak a termelés tervezésébe vonjuk be, de tájékoztatjuk őket a termelés állásáról, a külföldi piacokon elérhető árukról, valamint a nemzetközi kiállításokon tapasztaltakról. Proaktívak vagyunk, rendszeresen új termék mintákat mutatunk a séfeknek, amikkel éttermi választékuk bővíthető.

Az élelmiszerhigiénia pontos betartása miatt az éttermek sokszor feldolgozott árut rendelnek. Mi ebben is tudunk segíteni: üzemünkben zöldségfeldogzást és -előkészítést végzünk és vákumcsomagolunk különféle kiszerelésben, széles termékkörben.

Nem beszállítók vagyunk, hanem partnerek, akik mindig egy lépéssel a piac előtt járnak. Fine-dining étteremtől gastropubon át egészen a koktélbárig számos ügyfelünk van már a vendéglátásból.

Keressen minket az egyedi ajánlatért!

Rendelési feltételek: 

Rendeléseket minden nap 22:00-ig kell leadni emailben vagy telefonon, de a feldolgozott árura vonatkozó rendelést 18:00-ig várjuk. Az árut másnap 5:00-tól szállítjuk ki 13:00-ig.

Az árut Budapesten ingyen szállítjuk ki. Vidéki kiszállítással kapcsolatban keressen minket telefonon vagy emailben.

Rendelés leadása:

Ügyfeleink, a teljesség igénye nélkül: 

Bellozzo, Budapest School, Burger King éttermek, Café Vian, Déryné Bistro, Flore Café, Fruccola, IGEN, Nikola Tesla Szerb Óvoda és Iskola, Petrus, Prosit, Ramazuri, Salad & Co, Szimply, Zeller Bistro.