RÓLUNK

A Konfettinél a legjobb hazai termelői és import zöldség és gyümölcs kapható.

Éttermeket, hoteleket, boltokat, catering cégeket és közétkeztető cégeket szolgálunk ki. Hisszük, hogy az ügyfeleket meghallgatva tudunk csak fejlődni, ezért velük szorosan együttműködünk, folyamatosan egyeztetünk és igényeinek megfelelő termékválasztékot alakítunk ki saját termeléssel, termeltetéssel és importtal.

Kisteleki gazdaságunkban olyan fajtákat termelünk, melyeket éttermekkel és séfekkel előre egyeztetünk. Szomszédos termelőkkel célzottan, az igények szerint termeltetünk. Folyamatosan újítunk, új fajtákkal kísérletezünk. Közvetlenül importálunk és folyamatosan kapcsolatban vagyunk külföldi kereskedőházakkal, termelőkkel.

Elsőként töltjük be Magyarországon azt az űrt, mely éttermek, termelők és nagykereskedések között tátongott: megértve és összekötve a két oldalt olyan minőségi és mennyiségi árut tudunk biztosítani, melyet büszkén vállalnak a legjobb éttermek is.

Zöldség-előkészítő és -feldolgozó üzemünk modern technológiával felszerelt, a NÉBIH által rendszeresen ellenőrzött.

Ügyfeleink, a teljesség igénye nélkül: 21 Magyar Vendégő, Alabárdos, ASZÚ, A la Maison Grand, Baltazár, Bellozzo, Budapest School, Burger King éttermek, Café Miró, Café Vian, Cinnamon, Csalogány 26, Déryné Bistro, Flore Café, Fruccola, Füge Bolt és Kávézó, Gerbeaud, Halászbástya, Haraszty Pince Etyek, IGEN, Jamie’s Italian, La Nube, La Perle Noir, Mártogatós, Monofu, Nemo, Nikola Tesla Szerb Óvoda és Iskola, Onyx, Opera Café, Pest-Buda Vendéglő, Petrus, Piccante Delicatesse, Pierrot, PQS International, Prosit, Spíler Original, Spíler Shanghai, Salad & Co, Szimply, Tama, Zeller Bistro.

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?
  • Figyelembe vesszük a gasztronómia igényeit
  • Ügyfeleinkkel folyamatosan egyeztetünk
  • Saját termelésünk mellett együttműködünk a szomszéd gazdaságokkal, velük célzottan termeltetünk
  • Az általunk forgalmazott import termékeket direkt importáljuk
  • Üzemünkben zöldség-előkészítést és -feldolgozást végzünk
  • A nemzetközi sztenderdeknek megfelelő folyamatmenedzsmentet folytatunk
  • Ügyfeleink éttermek, hotelek, közétkeztető cégek, iskolák, óvodák és üzletek
AZ ÖTLETTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG

Ismertük az éttermi oldalt és ismertük a termelői oldalt. Családunk évtizedek óta mezőgazdasággal foglalkozik, munkáink révén pedig a gasztronómiában kialakult alapanyag hiányt, pontosabban az ebben rejlő lehetőséget láttuk meg. Összehoztuk a két oldalt és ez lett a Konfetti.

Próbálunk egy stabil beszerző társaságot működtetni egy napról napra változó iparágban, ahol rengeteg rajtunk kívül álló tényezővel találkozunk. Folyamatosan fejlesztünk és keressük az újat, a legjobb terméket minden ügyfelünknek, legyen az fine dining étterem, egy gasztropub vagy egy zöldségbolt.

SZOLGÁLTATÁSAINK
Nagykereskedelem

Hazai és import zöldség és gyümölcs kis-és nagykereskedők részére.

Gasztronómia

Zöldség és gyümölcs kiszállítás éttermeknek, hoteleknek, közétkeztető cégeknek.

.

ÍGY GONDOLJUK

Mindenből a legjobbat! Azon dolgozunk, hogy a több mint 200 nálunk elérhető zöldség és gyümölcs közül minden a legjobb minőségű legyen, évszaktól függetlenül. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan kapcsolatban legyünk nem csak ügyfeleinkkel, de hazai és külföldi termelőpartnereinkkel is. Sokat dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a legjobb forrásokat.

Friss és roppan. Gondosan, kézzel válogatott minőségi zöldség és gyümölcs. Szívből, igazán.

MIT KELL MÉG TUDNI RÓLUNK?

Széles zöldség- és gyümölcsválaszték

Kisteleki gazdaságunkban saját termelés

Raktár a Budapesti Nagybani Piacon

A kiszállítás hűtött teherautókkal történik

Zöldség-előkészítés és -feldolgozás

Közvetlen import több európai országból

Termeltetés a partner gazdaságokban

Közvetlen kapcsolat a külföldi termelőkkel is

ÜGYFELEINK
Mártogatós
Fruccola
Szimply
Igen Italia
Aszú Étterem
Gerbeaud
onyx
la nube
Opera Café
Jamie’s Italian
tanti
Baltazár
Pierrot
21
Pest-Buda Vendéglő
Petrus
KÖVESS MINKET AZ INSTAGRAMON!