RÓLUNK

A Konfettinél a legjobb hazai termelői és import zöldség és gyümölcs kapható.

Éttermeket, hoteleket, boltokat, catering cégeket és közétkeztető cégeket szolgálunk ki. Hisszük, hogy az ügyfeleket meghallgatva tudunk csak fejlődni, ezért velük szorosan együttműködünk, folyamatosan egyeztetünk és igényeinek megfelelő termékválasztékot alakítunk ki saját termeléssel, termeltetéssel és importtal.

Kisteleki gazdaságunkban olyan fajtákat termelünk, melyeket éttermekkel és séfekkel előre egyeztetünk. Szomszédos termelőkkel célzottan, az igények szerint termeltetünk. Folyamatosan újítunk, új fajtákkal kísérletezünk. Közvetlenül importálunk és folyamatosan kapcsolatban vagyunk külföldi kereskedőházakkal, termelőkkel.

Elsőként töltjük be Magyarországon azt az űrt, mely éttermek, termelők és nagykereskedések között tátongott: megértve és összekötve a két oldalt olyan minőségi és mennyiségi árut tudunk biztosítani, melyet büszkén vállalnak a legjobb éttermek is.

2018-ban megnyitottuk zöldséges üzletünket a nagyközönségnek is a Klauzál téri Vásárcsarnokban, valamint zöldség és gyümölcs házhozszállításunkat is beindítottuk Budapesten.

Ügyfeleink, a teljesség igénye nélkül: Bellozzo, Budapest School, Burger King éttermek, Café Vian, Déryné Bistro, Flore Café, Fruccola, IGEN, Nikola Tesla Szerb Óvoda és Iskola, Petrus, Prosit, Ramazuri, Salad & Co, Szimply, Zeller Bistro.

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?
  • Figyelembe vesszük a gasztronómia igényeit
  • Ügyfeleinkkel folyamatosan egyeztetünk
  • Saját termelésünk mellett együttműködünk a szomszéd gazdaságokkal, velük célzottan termeltetünk
  • Az általunk forgalmazott import termékeket direkt importáljuk
  • Üzemünkben zöldség-előkészítést és -feldolgozást végzünk
  • A széles termékválaszték üzletünkben elérhető magánszemélyeknek is 
  • Zöldségkosár kiszállítás
AZ ÖTLETTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG

Ismertük az éttermi oldalt és ismertük a termelői oldalt. Családunk évtizedek óta mezőgazdasággal foglalkozik, munkáink révén pedig a gasztronómiában kialakult alapanyag hiányt, pontosabban az ebben rejlő lehetőséget láttuk meg. Összehoztuk a két oldalt és ez lett a Konfetti.

Próbálunk egy stabil beszerző társaságot működtetni egy napról napra változó iparágban, ahol rengeteg rajtunk kívül álló tényezővel találkozunk. Folyamatosan fejlesztünk és keressük az újat, a legjobb terméket minden ügyfelünknek, legyen az fine dining étterem, egy gasztropub vagy egy zöldségbolt.

SZOLGÁLTATÁSAINK
Éttermi beszállítás

Hazai és import zöldség és gyümölcs, friss fűszernövény kiszállítás éttermeknek.

Kiskereskedelem

Zöldségbolt a Klauzál téri Vásárcsarnokban és zöldségkosár kiszállítás magánszemélyeknek.

.

ÍGY GONDOLJUK

Mindenből a legjobbat! Azon dolgozunk, hogy a több mint 200 nálunk elérhető zöldség és gyümölcs közül minden a legjobb minőségű legyen, évszaktól függetlenül. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan kapcsolatban legyünk nem csak ügyfeleinkkel, de hazai és külföldi termelőpartnereinkkel is. Sokat dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a legjobb forrásokat.

Friss és roppan. Gondosan, kézzel válogatott minőségi zöldség és gyümölcs. Szívből, igazán.

MIT KELL MÉG TUDNI RÓLUNK?

Széles zöldség- és gyümölcsválaszték

Zöldségboltunk nyitva áll magánszemélyeknek is

Zöldség kiszállítás Budapesten magánszemélyeknek is

Kisteleki gazdaságunkban saját termelés

Zöldség-előkészítés és -feldolgozás

Közvetlen import több európai országból

Termeltetés a partner gazdaságokban

Közvetlen kapcsolat a külföldi termelőkkel is

KÖVESS MINKET AZ INSTAGRAMON!